Rezidentiat.info

Site oficial al concursurilor nationale de rezidentiat.

Rezidentiat pe loc si pe post, sesiunea 20 noiembrie 2011

Ministerul Sanatatii organizeaza duminica, 20 noiembrie 2011, concurs national de intrare in rezidentiat pe loc si pe post in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie. Concursul se desfasoara in Centrele Universitare Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Documente care trebuie prezentatePrezentarea la repartitia pe clinici si prim stagiu pentru Centrul Universitar Bucuresti, se face obligatoriu cu:

  • act de identitate (BI/CI) pentru legitimare
  • pentru rezidentii pe LOC: adeverinta eliberata de unitatea angajatoare
  • pentru rezidentii pe POST: adeverinta eliberata de unitatea angajatoare din care sa reiasa ca acestia au incheiat contract individual de munca pe durata nedeterminata
  • pentru rezidentii in specialitatea MEDICINA DE FAMILIE: acceptul de primire de la medicul primar, specialitatea MEDICINA DE FAMILIE, sub indrumarea caruia doreste sa efectueze pregatirea.

Documente care vor fi primiteMedicii rezidenti vor primi la repartitie 3 documente:

  • adresa de stagiu cu care se vor prezenta la unitatea sanitara la care au fost repartizati pentru efectuarea primului stagiu
  • adresa catre unitatea angajatoare
  • adresa de indrumare metodologica pentru toata durata pregatirii in rezidentiat pe care o vor prezenta coordonatorului de rezidentiat in specialitatea in care sunt confirmati rezidenti

Data si locul de prezentarePentru medicii si farmacistii confirmati rezidenti care au ales Centrul Universitar BUCURESTI pentru pregatire, repartitia va avea loc in zilele de 19, 20 si 21 decembrie 2011 in Amfiteatrul Mic de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (intrarea prin curtea Facultatii de Medicina) din Splaiul Independentei nr.169, dupa o programare pe specialitati si ore care poate fi descarcata urmand link-ul de mai jos:

 descarca programarea pentru pe zile, ore si specialitati

Primul stagiu (denumire, perioada)Urmati link-ul de mai jos pentru a descarca, in format .pdf, lista optiunilor privind primul stagiu pentru fiecare specialitate, precum si perioada desfasurarii stagiului.

 descarca primul stagiu (format .pdf)

Lista unitati de indrumare metodologicaUrmati link-ul de mai jos pentru a descarca, in format .pdf, lista unitatilor de indrumare metoologica care pot fi alese, in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute la concurs, in centrul universitar Bucuresti, pentru fiecare specialitate in parte.

 descarca lista unitatilor de indrumare metodologica

Lista cabinete medicale individuale pentru Medicina de FamilieUrmati link-ul de mai jos pentru a descarca, in format .pdf, lista cabinetelor medicale individuale din centrul universitar Bucuresti, care pot fi alese pentru specialitatea medicina de familie.

 descarca lista cabinetelor medicale individuale pentru Bucuresti

ATENTIE! Rezidentii de MEDICINA DE FAMILIE vor prezenta la repartitie acceptul de primire al medicului primar, de la unul din cabinetele medicale individuale din lista, sub îndrumarea căruia urmează să efectueze pregătirea.