Rezidentiat.ms.ro

Site oficial al concursurilor nationale de rezidentiat.

Rezidentiat - sesiunea 22 mai 2016

Ministerul Sănătății organizează duminică, 22 mai 2016, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniul medicină. Concursul se desfășoară în Centrul Universitar Târgu Mureș.


 

Punem la dispoziția celor interesați informații de interes privind concursul de rezidentiat. Urmați link-urile de mai jos pentru a descărca fișierele în format .pdf.

Informații specifice pentru diverse etape în derularea concursului găsiți pe site-ulAlegerea locurilor sau posturilor

Alegerea locurilor, a posturilor şi a centrelor de pregătire pentru candidaţii care au obţinut punctaje de promovare se va desfăşura în ziua de duminică 29 mai 2016, incepând cu ora 9:00. Locația în care se va desfășura repartiția va fi afișată pe site-ul web al UMF Tg. Mureș.

La alegerea locului/postului, candidaţii se vor legitima cu un act de identitate în termen de valabilitate (C .I./B.I./paşaport). Cei care nu pot fi prezenţi, pot delega un împuternicit care se va prezenta cu propriul act de identitate şi cu actul notarial de împuternicire. Procura notarială va fi reţinută ca dovadă de către comisia de repartiţie.

Candidaţii sau împuterniciţii acestora care au ales loc/post în specialitate, vor primi adeverinţa tip, şi vor semna pentru opțiunea lor într-un tabel ce va cuprinde: poziţia candidatului în clasificarea definitivă, numele candidatului, punctajul obţinut, locul/postul ales în specialitatea dorită şi centrul universitar de pregătire.

Candidaţii sau împuterniciţii acestora care nu sunt prezenţi în data, ora şi locul fixate pentru alegerea locurilor/posturilor în specialitate, pierd drepturile conferite de concurs.Clasificarea finală a candidaților

Publicăm mai jos clasificarea finală a candidaților care au susținut concursul de rezidențiat, duminică 22 mai 2016.

NR. CENTRUL UNIVERSITAR MEDICINA
1 TG. MURES descarcaRepartiția pe săli a candidaților

Listele cu repartiția pe săli a candidaților înscriși la concurs.

 repartiția candidaților pe săli

 locații săli

 instrucțiuni candidați

 harta UMFLista candidaților înscriși

Publicăm mai jos lista candidaților înscriși la concursul de rezidențiat, sesiunea 22 mai 2016.

În perioada 09.05 - 13.05.2016, candidații sunt rugați să verifice dacă sunt corecte: NUMELE ȘI PENUMELE. În cazul în care apar greșeli se vor adresa la DSP-ul la care s-au înscris.

 descarca lista candidaților înscriși (format .pdf)