Rezidentiat.info

Site oficial al concursurilor nationale de rezidentiat.

Rezidentiat cu timp partial, sesiunea 22 martie 2009

Ministerul Sanatatii organizeaza duminica 22 martie 2009 test de selectie de intrare in rezidentiat cu timp partial in specialitatea medicina de familie. Selectia se va desfasura in centrele universitare medicale: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si TÔrgu - Mures.

Repartitia candidatilor declarati promovati

Publicam mai jos listele cu repartitia candidatilor declarati promovati la testul de selectie pentru intrarea in rezidentiatul cu timp partial in specialitatea "MEDICINA DE FAMILIE", sesiunea 22.03.2009, pe centre universitare de pregatire, conform optiunilor exprimate de candidati.

IMPORTANT

Informatii privind repartitia medicilor declarati promovati la testul de selectie, pe unitati de indrumare metodologica si prim stagiu se vor publica, incepand cu acest moment, doar pe site-ul Centrului National de perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti, la adresa www.perfmed.ro

Urmati link-urile de mai jos pentru a descarca, in format .pdf, listele cu repartitia candidatilor declarati promovati la testul de selectie pe centre universitare de pregatire.

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar ARAD (format .pdf)

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar BRASOV (format .pdf)

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar BUCURESTI (format .pdf)

 descarca rezultatele din Centrul Universitar CLUJ (format .pdf)

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar CONSTANTA (format .pdf)

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar CRAIOVA (format .pdf)

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar GALATI (format .pdf)

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar IASI (format .pdf)

  descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar TG. MURES (format .pdf)

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar ORADEA (format .pdf)

  descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar SIBIU (format .pdf)

 descarca lista candidatilor promovati care au ales Centrul Universitar TIMISOARA (format .pdf)

Rezultatele testului de selectie

´╗┐

Punem la dispoziţia celor interesaţi rezultatele testului de selecţie pentru intrarea în rezidenţiat cu timp parţial, specialitatea Medicină de Familie.

Urmaţi link-urile de mai jos pentru a descărca, în format .pdf, listele cu rezultate la testul de selecţie.

NOTA *: Sunt declaraţi promovaţi candidaţii care au obţinut la testul de selecţie un punctaj mai mare sau egal cu 5,00

 descarca rezultatele din Centrul Universitar BUCURESTI (format .pdf)

 descarca rezultatele din Centrul Universitar CLUJ-NAPOCA (format .pdf)

 descarca rezultatele din Centrul Universitar CRAIOVA (format .pdf)

 descarca rezultatele din Centrul Universitar IASI (format .pdf)

 descarca rezultatele din Centrul Universitar TARGU MURES (format .pdf)

 descarca rezultatele din Centrul Universitar TIMISOARA (format .pdf)

Comunicat al Comisiei Centrale

´╗┐

Candida┼úii declara┼úi promova┼úi la testul de selec┼úie pentru intrarea ├«n reziden┼úiat cu timp par┼úial ├«n specialitatea medicin─â de familie din sesiunea 22.03.2009, vor depune p├ón─â la data de 4 mai 2009 inclusiv, la direc┼úiile de s─ân─âtate public─â din centrul universitar ├«n care s-a desf─â┼čurat testul de selec┼úie (pentru Bucure┼čti la sediul CNPDS Bucure┼čti), o op┼úiune scris─â privind centrul universitar ├«n care doresc s─â efectueze preg─âtirea ca rezident ├«n specialitatea medicin─â de familie cu timp par┼úial (Arad, Brasov, Bucure┼čti, Cluj, Constan┼úa, Craiova, Gala┼úi, Ia┼či, Oradea, Sibiu, T├órgu Mure┼č, Timi┼čoara).

Direc┼úiile de s─ân─âtate public─â din centrele universitare ├«n care s-a desf─â┼čurat testul de selec┼úie vor centraliza op┼úiunile candida┼úilor ┼či le vor ├«nainta Centrului Na┼úional de Perfec┼úionare ├«n Domeniul Sanitar Bucure┼čti, p├ón─â cel t├órziu la data de 8 mai 2009. ├Än acest sens se vor ├«ntocmi liste nominale ale candida┼úilor ├«n ordinea descresc─âtoare a mediilor.

Centrul Na┼úional de Perfec┼úionare ├«n Domeniul Sanitar Bucure┼čti va afi┼ča la data de 18 mai 2009 pe site-ul www.rezidentiat.info listele cu op┼úiunile candida┼úilor pe centre universitare, ├«n ordinea descresc─âtoare a mediilor ob┼úinute.

Stabilirea unitatii sanitare ┼či alegerea modulului din curricula de preg─âtire se va face la nivelul direc┼úiei de s─ân─âtate public─â din centrul universitar ales ├«n ziua de 25 mai 2009, ├«ncep├ónd cu ora 9,00.

Pentru centrul universitar Bucure┼čti alegerea va avea loc ├«n ziua de 25 mai 2009, ├«ncep├ónd cu ora 11,00 la sediul Centrului Na┼úional de Perfec┼úionare ├«n Domeniul Sanitar, str. Bode┼čti, nr.1, sector 2.

În acest sens medicii rezidenţii medicină de familie cu timp parţial vor prezenta urm?toarele:

  • Document din care sa reias─â c─â desf─â┼čoar─â activitate medical─â, potrivit prevederilor art.7 din OG nr.12/2008, aprobat─â prin Legea nr.179/2008;
  • Declara┼úie pe proprie r─âspundere din care sa reias─â c─â poate efectua preg─âtire ca rezident medicin─â de familie, 3 zile pe s─âpt─âm├ón─â, respect├ónd prevederile legale ├«n vigoare.

Prezentarea la stagii se va face începând cu 1 iunie 2009. Durata rezidenţiatului medicină de familie cu timp parţial este de 5 ani.

Anunt deschidere teze

´╗┐

Comisiile comune zonale anunta deschiderea tezelor testului de selectie pentru intrarea in rezidentiatul cu timp partial in specialitatea medicina de familie din sesiunea 22 martie 2009, dupa cum urmeaza:

  • Centrul Universitar BUCURESTI - 31.03.2009, ora 13.00 la Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanatatii, et. 1, cam. 6
  • Centrul Universitar CLUJ-NAPOCA - 26 martie 2009, ora 13.00, sediul Rectoratului UMF "Iuliu Hatieganu", str. Victor Babes, nr. 8, etaj 5
  • Centrul Universitar CRAIOVA - 25 martie 2009, ora 12.00, sediul Rectoratului, Cladirea Veche a UMF Craiova, str. Petru Rares, nr. 2
  • Centrul Universitar IASI - 30 martie 2009, ora 13.30, Clinica II Medicala - Amfiteatru
  • Centrul Universitar TARGU-MURES - 2 aprilie 2009, ora 14.00, Sala Senatului, UMF Targu Mures
  • Centrul Universitar TIMISOARA - 03.04.2009, ora 8.00, Facultatea de Medicina II - Sala lucrari Medicina de Familie, str. T.Vladimirescu (vis-a-vis de Spitalul CFR)

Barem de corectura test de selectie

´╗┐

Punem la dispoziţia celor interesaţi, baremul de corectură pentru testul de selecţie pentru intrarea în rezidenţiat cu timp parţial în specialitatea medicină de familie, sesiunea 22 martie 2009. Urmaţi link-ul de mai jos pentru descărcarea, în format .pdf, a baremului de corectură.

 descarca baremul de corectura (format .pdf)

Repartitia pe sali a candidatilor

´╗┐

Conform Metodologiei pentru desf─â┼čurarea testului de selec┼úie pentru intrarea ├«n reziden┼úiat cu timp par┼úial ├«n specialitatea medicin─â de familie, sesiunea 22 martie 2009, public─âm reparti┼úia pe centre universitare de examaninare, s─âli ┼či cladiri a candida┼úilor ├«nscri┼či. Candida┼úii se vor prezenta duminica, 22 martie 2009, orele 9.00 ├«n loca┼úiile specificate ├«n dreptul fiec─âruia cu un act de identitate, pentru sus┼úinerea testului de selec┼úie. Pe u┼ča fiecarei s─âli se va afla lista candida┼úilor repartiza┼úi ├«n acea sal─â de concurs.

... repartitie pe sali

Publicatie privind testul de selectie

´╗┐

Ministerul Sanatatii organizeaza duminica 22 martie 2009 test de selectie de intrare în rezidentiat cu timp partial în specialitatea medicina de familie. Selectia se va desfasura în centrele universitare medicale: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si Târgu-Mures.

Selectia se desfasoara sub forma unui test scris cu 10 întrebari, pe o durata de 2 ore. Raspunsurile se noteaza cu note de la 1 la 10, fiind admisi cei care au obtinut minimum media 5,00.

Testul de selectie se sustine dupa tematica si bibliografia concursului de rezidentiat, domeniul medicina, publicate în ziarul "Viata Medicala" nr. 4/23 ianuarie 2009.

La testul de selectie se pot prezenta absolventii facultatilor de medicina, promotii anterioare anului 2005, medici de medicina generala cu drept de libera practica.

..................................................................................................................................................................................

Urmati link-ul de mai jos pentru a descarca, in format .pdf, intraega publicatie privind testul de selectie la rezidentiat cu timp partial, în specialitatea medicina de familie sesiunea 22 martie 2009

 descarca publicatia

Metodologia de desfasurare a testului de selectie

´╗┐

Ministerul Sanatatii organizeaza test de selectie de intrare în rezidentiat cu timp partial în specialitatea medicina de familie în a patra duminica a lunii martie. Selectia se poate desfasura în centrele universitare medicale Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara si Târgu-Mures.

Pentru organizarea testului de selectie sunt desemnate o comisie comuna centrala si comisii comune zonale. Comisia comuna centrala si comisiile comune zonale sunt formate din reprezentanti ai Ministerului Sanatatii si ai Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Componenta comisiei comune centrale si presedintii comisiilor zonale, se aproba prin ordin comun al ministrului sanatatii si al ministrului educatiei, cercetarii si inovarii.

Selectia se desfasoara sub forma unui test scris cu 10 întrebari, pe o durata de 2 ore.

Raspunsurile se noteaza cu note de la 1 la 10, fiind admisi cei care au obtinut minimum media 5.

..................................................................................................................................................................................

Urmati link-ul de mai jos pentru a descarca, in format .pdf, intreaga metodologie privind desfasurarea testului de selectie la rezidentiat cu timp partial, în specialitatea medicina de familie sesiunea 22 martie 2009

 descarca metodologia

Model fisier Excel

´╗┐

Pentru o cat mai eficienta preluare a informatiilor despre candidatii inscrisi la testul de selectie privind intrarea in rezidentiat cu timp partial, specialitatea "MEDICINA DE FAMILIE", din sesiunea 22.03.2009, punem la dispozitia Directiilor de Sanatate Publica Judetene si a Municipilui Bucuresti o macheta de introducere in format Microsoft Excel. Fisierul Excel va fi completat conform instructiunilor din publicatia de concurs, va fi redenumit cu numele judetului si retransmis la Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti prin email la adresa rezidentiat@perfmed.ro in termen de 2 zile de la terminarea înscrierilor.

 descarca modelul de fisier Excel (format .xls)