Rezidentiat.info

Site oficial al concursurilor nationale de rezidentiat.

Informatii de contact

Punem la dispozitia celor interesati formularul de contact de mai jos in care, dupa completarea tuturor rubricilor veti apasa butonul "TRIMITE". Intrebarile, sugestiile si sesizarile Dvs. vor fi directate catre persoanele competente, iar raspunsul il veti primi la adresa de email pe care ati mentionat-o in formular.

Contact

Site-ul www.rezidentiat.info este site-ul oficial al concursurilor nationale de rezidentiat. Datorita acestui fapt, toate informatiile oficiale care privesc concursurile de rezidentiat vor fi publicate aici, imediat ce au fost emise de catre Ministerul Sanatatii Publice sau comisiile centrale de rezidentiat.

Avand in vedere cele enuntate mai sus, cei interesati vor gasi in interiorul acestui site toate informatiile de care au nevoie referitoare la concursurile de rezidentiat. Totusi, pot exista situatii in care anumite informatii trebuie aduse la cunostinta comisiilor centrale de rezidentiat, Ministerului Sanatatii Publice sau webmasterului sau in care unele aspecte ale concursului nu sunt foarte clar descrise in documentatia site-ului fiind necesare lamuriri suplimentare.

Pentru aceste cazuri, precum si din ratiuni antispam, punem la dispozitia celor interesati formularul de contact de mai jos. Completati toate rubricile formularului si apoi apasati butonul "TRIMITE". Intrebarile, sugestiile si sesizarile Dvs. vor fi directate catre persoanele competente, iar raspunsul il veti primi la adresa de email pe care ati mentionat-o in formular.

Va multumim!